×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng
Produkter Vecka 17 2019
Uppblåsbar nackkudde

Uppblåsbar nackkudde

På flyget eller tåget, men även ute i naturen, är det inte alltid lätt att hitta en bekväm viloställning. Den här genomtänkta, uppblåsbara kudden gör det möjligt för nacken att slappna av på nolltid. 2 nackkuddar, sammanbundna med gummiband Den tvådelade kudden består av en stor och en liten nackkudde som är sammanbundna med gummiband och kan blåsas upp var för sig. Den stora kudden kan användas separat eller kombineras med den lilla kudden som kan vinklas och placeras flexibelt för optimal stödposition – som nackstöd eller sidokudde. Nackkudden har ett avtagbart och tvättbart textilöverdrag och kan vikas ihop. Den tar alltså ingen plats – tills man behöver den.
119 kr
119kr
inkl. moms


Hjärtligt välkommen till Tchibo.se!

Ja, jag vill ha Tchibos kostnadsfria nyhetsbrev som skickas till min inkorg med information om aktuella Tchibo-erbjudanden.(Se exempel på ett nyhetsbrev ). Du kan självfallet när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. I slutet av varje nyhetsbrev hittar du en länk som du kan använda för att avregistrera dig från prenumerationen.
Jag har läst igenom informationen om Dataskydd.

Du behöver bara ange din mejladress

Andra produkter