×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng
Produkter Vecka 9 2019
Unisex-regnjacka

Unisex-regnjacka

Med den här jackan går man gärna ut, även i tråkigt väder. Den är vindtät, vattentät och andningsaktiv tack vare High-Performance-ytbehandling och svetsade sömmar, vilket gör att den tål en vattenpelare på upp till 3 000 mm. Dessutom är den smutsavvisande tack vare ecorepel®-impregneringen och dess nätfoder ger ett behagligt och optimalt kroppsklimat. Väderbeständig och individuell justerbar En vindlist med kardborreknäppe på framsidan ger extra vindtäthet. På den högslutande kragen sitter en justerbar kapuschong med dragsko, ärmspännena kan justeras med kardborreband och nederkanten har en dragsko för justering av vidden. Jackans ärmar har reflekterande detaljer för bättre synlighet och två infällda fickor, en bröstficka och en innerficka med tillräckligt med plats för mobilen, plånboken och andra accessoarer.
289 kr
289kr
inkl. moms

Senaste erbjudande: Vecka 9/2019  Kläder för sportfantaster

Hjärtligt välkommen till Tchibo.se!

Ja, jag vill ha Tchibos kostnadsfria nyhetsbrev som skickas till min inkorg med information om aktuella Tchibo-erbjudanden.(Se exempel på ett nyhetsbrev ). Du kan självfallet när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. I slutet av varje nyhetsbrev hittar du en länk som du kan använda för att avregistrera dig från prenumerationen.
Jag har läst igenom informationen om Dataskydd.

Du behöver bara ange din mejladress

Andra produkter