×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng
Produkter Vecka 21 2019
Unisex-regnbyxor

Unisex-regnbyxor

Cykeltur, promenad eller vandring: Dessa unisex-regnbyxor håller benen torra även i fuktigt väder. Funktionsplagget har svetsade sömmar och är försett med en High-Performance-ytbehandling som gör tyget vindtätt, vattentätt och andningsaktivt. Tillsammans med nätfodret ger det ett optimalt kroppsklimat. Perfekt för regnväder Byxornas yttermaterial tål en vattenpelare på upp till 3 000 mm har dessutom en miljövänlig och smutsavvisande ecorepel®-impregnering. En dragsko i den elastiska linningen och kardborrespännen i bensluten gör att byxorna sitter bekvämt. Reflexband i bensluten förbättrar synligheten.
249 kr
249kr
inkl. moms


Hjärtligt välkommen till Tchibo.se!

Ja, jag vill ha Tchibos kostnadsfria nyhetsbrev som skickas till min inkorg med information om aktuella Tchibo-erbjudanden.(Se exempel på ett nyhetsbrev ). Du kan självfallet när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. I slutet av varje nyhetsbrev hittar du en länk som du kan använda för att avregistrera dig från prenumerationen.
Jag har läst igenom informationen om Dataskydd.

Du behöver bara ange din mejladress