×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng
Produkter Vecka 22 2019
Tränings-bh

Tränings-bh

Av andningsaktivt funktionsmaterial Den här supermjuka, lätta bh:n med TACTEL®-fiber känns behagligt skön även när du svettas. Det funktionella materialet är hudvänligt, slitstarkt och andningsaktivt. Elastan ger en hög elasticitet och gör att materialet sitter perfekt och bevarar formen. Superbekväm med lätt stöd Träningsunderkläder bör sitta skönt utan att sitta åt för hårt. Som den här v-ringade tränings-bh:n med laserskärning baktill: Den följer med i varje rörelse tack vare brottarrygg och mjuk resår under bysten och ger optimalt stöd under lugnare träningspass. Med SoftSeal®-hakknäppe Tränings-bh:n hat ett extra mjukt SoftSeal®-hakknäppe som kan regleras i 3 lägen. Axelbandens framsida och resåren under bysten är förstärkta med powernät och de formpressade kuporna ger hög komfort och formar snyggt.
129 kr
129kr
inkl. moms


Hjärtligt välkommen till Tchibo.se!

Ja, jag vill ha Tchibos kostnadsfria nyhetsbrev som skickas till min inkorg med information om aktuella Tchibo-erbjudanden.(Se exempel på ett nyhetsbrev ). Du kan självfallet när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. I slutet av varje nyhetsbrev hittar du en länk som du kan använda för att avregistrera dig från prenumerationen.
Jag har läst igenom informationen om Dataskydd.

Du behöver bara ange din mejladress

Andra produkter

Regnbyxor

vindtäta, vattentäta och andningsaktiva tack vare ytbehandling och svetsade sömmar
179 kr 149 kr Quickshop

Jeggings

skön och hållbar stretchig kvalitet med en hög andel bomull
229 kr

Sweatshorts i denim-look

ser ut som jeans, bekväma som sweatbyxor
179 kr 109 kr Quickshop

Kofta

Hudvänlig ren ekologisk bomull
179 kr 149 kr Quickshop

Regnjacka

vind- och vattentät
219 kr 209 kr Quickshop

Kofta

mjuk ren bomull
199 kr

Shorts

hudvänlig, ren bomull
179 kr 149 kr Quickshop

Funktionströja

andningsaktiv, leder bort fukt och torkar snabbt tack vare DryActive Plus
159 kr 129 kr Quickshop