×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng
Produkter Vecka 29 2019
Toalettpappershållare med sugkoppar

Toalettpappershållare med sugkoppar

Stilren design för en modern inredning i badrummet Denna högglänsande kromade toarullehållare med sugkopp har en stilren, ädel design och har plats för upp till tre toalettpappersrullar. Sitter ordentligt med sugkoppsfäste Ett premium-sugkoppsfäste håller fast med ett tryck – helt utan att behöva borra. Systemet är försedd med en indikator som visar när sugkraften börjar ge efter – kraften återställs enkelt genom att man sätter fast hållaren igen. Dessutom medföljer en tejp som man kan jämna ut eventuella ojämnheter på väggen med.
119 kr
119kr
inkl. moms


Hjärtligt välkommen till Tchibo.se!

Ja, jag vill ha Tchibos kostnadsfria nyhetsbrev som skickas till min inkorg med information om aktuella Tchibo-erbjudanden.(Se exempel på ett nyhetsbrev ). Du kan självfallet när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. I slutet av varje nyhetsbrev hittar du en länk som du kan använda för att avregistrera dig från prenumerationen.
Jag har läst igenom informationen om Dataskydd.

Du behöver bara ange din mejladress