×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng
Produkter Vecka 35 2019
Regntrenchcoat

Regntrenchcoat

Tidlöst snygg och pålitlig vid ostadigt väder: Den här trendiga regn-trenchcoaten är vatten- och vindtät och andningsaktiv tack vare en High-Performance-ytbehandling och svetsade sömmar. Yttermaterialer tål en vattenpelare på upp till 3 000 mm och ecoperel®-impregneringen är smutsavvisande. Kombinationen av ytbehandling och nätfoder ger ett behagligt kroppsklimat. Allvädersjacka som kan anpassas individuellt Kappan har en avtagbar kapuschong och två fickor. Ärmsluten är reglerbara. Midjan kan anpassas tack vare det avtagbara knytskärpet.
479 kr
479kr
inkl. moms


Hjärtligt välkommen till Tchibo.se!

Ja, jag vill ha Tchibos kostnadsfria nyhetsbrev som skickas till min inkorg med information om aktuella Tchibo-erbjudanden.(Se exempel på ett nyhetsbrev ). Du kan självfallet när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. I slutet av varje nyhetsbrev hittar du en länk som du kan använda för att avregistrera dig från prenumerationen.
Jag har läst igenom informationen om Dataskydd.

Du behöver bara ange din mejladress

Andra produkter