×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng

Privat Kaffee Latin Grande – 500 g malet

85kr -3 %
82kr
kr/kg 164
inkl. moms
  • Finns i lager
Leveransdatum
tors., 05.03.2020 - mån., 09.03.2020
  • Leverans: Fraktföretag
  • Elegant balanserat
  • 100 % kaffebönor från farmar certifierade av Rainforest Alliance
  • 2 x 250 g aromförpackning

Privat Kaffee Latin Grande – 500 g malet

Ordernummer 1753
Latinamerikas skarpa, spruckna branter har de bästa förutsättningarna för finkryddigt kaffe. Våra experter väljer ut de mest karaktärsstarka och aromatiska bönorna för Latin Grande – Tchibo Arabica. I Latinamerikas bergiga odlingsregioner får de en extra fin kryddig ton och elegant syrlighet genom det växlande klimatet, med heta dagar och svala nätter. I de branta klippiga lägena plockas dessa Tchibo Arabica-bönor försiktigt för hand, bär för bär. Njut av detta eleganta kaffe fina inslag av choklad.

Produktinformation

Innehåll: 2 x 250 g Rostat och malet kaffe
Förpackat i en skyddande atmosfär/vakuumförpackad.
Förvaras på en sval, mörk och torr plats.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D-22297 Hamburg

Observera

Priserna gäller uteslutande beställningar online.
Vårt levererade kaffe får endast säljas vidare tillagat.

Aromskydd och förvaring:

För att skydda vårt kaffes fina arom från syre, fukt och ljus förpackar vi malt kaffe uteslutande i 2 x 250 g aromförpackningar.

Medan du njuter av den ena förpackningen hålls den andra sluten och så bevaras den färska aromen. Förvara helst öppen förpackning svalt, torrt och lufttätt, t ex i en kaffeburk.

Rostning:

Varje skörd som väljs ut för Privat Kaffee genomgår vår enskilda och aromförädlande rostning.

Bara så kan den enastående karaktären av dess härkomst utvecklas fulländat och ge varje Privat Kaffee dess särskilda smak.

100 % Tchibo Arabica från hållbar odling

Bästa Arabica-kvalitet uppstår endast under optimala förutsättningar.

För att kunna erbjuda dig denna utsökta kvalitet även i framtiden, stödjer vi farmar som är certifierade av Rainforest Alliance för vårt kaffe Guatemala Grande.

I samarbete med den oberoende miljöorganisationen Rainforest Alliance stödjer vi den hållbara förbättringen av levnadsförhållandena för människor och bevarandet av naturen i vårt kaffes ursprungsländer. www.rainforest-alliance.org‌

Mount Kenya Project

Dessutom stödjer vi genom egna projekt kaffefarmar och deras familjer i odlingsområdena som t ex Kenya, Guatemala och Colombia. Så hjälper vi bl a bönder att få tillgång till dricksvatten vid Mount Kenya. Mer om projektet kan du läsa på: www.tchibo.de/mount-kenya

Observera:

Priserna gäller uteslutande beställningar online. Vårt levererade kaffe får endast säljas vidare tillagat.
Utmärkt kvalitet för din njutning

Ordernummer:

1753

Möjliga leveransadresser:

  • Faktureringsadress
  • Avvikande leveransadress
  • Adress i utlandet
  • Postombud eller utlämningsställe

Returer:

Vi ger 30 dagars returrätt. Inom denna period kan du returnera de inköpta varorna utan att ange något skäl och få pengarna tillbaka eller byta till annan vara utan kostnad. Mer information om returrätten finns i våra allmänna villkor.