Stäng

Privat Kaffee Latin Grande – 500 g hela bönor

82kr
kr/kg 164
inkl. moms
  • Finns i lager
Leveransdatum
ons., 08.04.2020 - ons., 15.04.2020
  • Leverans: Fraktföretag
  • Elegant balanserat
  • 100 % kaffebönor från farmar certifierade av Rainforest Alliance
  • 500 g hela bönor

Privat Kaffee Latin Grande – hela bönor

Ordernummer 12553
Latinamerikas skarpa, spruckna branter har de bästa förutsättningarna för finkryddigt kaffe. Våra experter väljer ut de mest karaktärsstarka och aromatiska bönorna för Latin Grande – Tchibo Arabica. I Guatemalas bergiga odlingsregioner får de en extra fin kryddig ton och elegant syrlighet genom det växlande klimatet, med heta dagar och svala nätter. I de branta klippiga lägena plockas dessa Tchibo Arabica-bönor försiktigt för hand, bär för bär. Njut av detta eleganta kaffe fina inslag av choklad. Som naturprodukt påverkas färskt kaffe av svängningar i årstiderna och tillgängligheten därefter. Därför kombinerar vi Latin Grande med färsk Arabica från utvalda odlingsområden i Latinamerika, som motsvarar den karakteristiska guatemalanska smakprofilen, för att kunna erbjuda samma omisskännliga och eleganta arom året runt.

Produktinformation

Innehåll: 500 g Rostat kaffe, hela bönor
Förpackat i en skyddande atmosfär.
Förvaras på en sval, mörk och torr plats.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D-22297 Hamburg

Observera

Priserna gäller uteslutande beställningar online.
Vårt levererade kaffe får endast säljas vidare tillagat.
Varje skörd som väljs ut för Privat Kaffee genomgår vår enskilda och aromförädlande rostning. Bara så kan den enastående karaktären av dess härkomst utvecklas fulländat och ge varje Privat Kaffee dess särskilda smak.
Lagom mängd kaffe per kopp är 6-8 g (ett struket kaffemått).
Hela bönan bevarar i sig aromen och skyddas ännu bättre tack vare aromskyddsförpackningen. Så att de hela bönornas arom hålls färsk länge, mal dem först precis innan bryggningen. Öppnad förpackning förvaras bäst lufttätt förpackad i kylskåpet. Så bevaras den fulla aromen extra länge.
Bästa Arabica-kvalitet uppstår bara under optimala förutsättningar. För att kunna erbjuda dig denna utsökta kvalitet även i framtiden, stödjer vi farmar som är certifierade av Rainforest Alliance för vårt kaffe Guatemala Grande. I samarbete med den oberoende miljöorganisationen Rainforest Alliance stödjer vi den hållbara förbättringen av levnadsförhållandena för människor och bevarandet av naturen i vårt kaffes ursprungsländer.
www.rainforest-alliance.org

Dessutom stödjer vi genom egna projekt kaffefarmar och deras familjer i odlingsområdena som t ex Kenya, Guatemala och Colombia. Så hjälper vi bl a bönder att få tillgång till dricksvatten vid Mount Kenya. Mer om projektet kan du läsa här: www.tchibo.de/mount-kenya

Innehåll:
500 g

Observera:
Priserna syftar uteslutande på beställningar online. Vårt levererade kaffe får endast säljas vidare tillagat.

Ordernummer:

12553

Möjliga leveransadresser:

  • Faktureringsadress
  • Avvikande leveransadress
  • Adress i utlandet
  • Postombud eller utlämningsställe

Returer:

Vi ger 30 dagars returrätt. Inom denna period kan du returnera de inköpta varorna utan att ange något skäl och få pengarna tillbaka eller byta till annan vara utan kostnad. Mer information om returrätten finns i våra allmänna villkor.