×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng

Privat Kaffee Brazil Mild – 500 g malet

82kr
kr/kg 164
inkl. moms
  • Finns i lager
Leveransdatum
fre., 31.01.2020 - tis., 04.02.2020
  • Leverans: Fraktföretag
  • Harmoniskt milt, lätta inslag av nöt
  • 100 % kaffebönor från farmar certifierade av Rainforest Alliance
  • 2 x 250 g aromförpackning

Privat Kaffee Brazil Mild – malet

Ordernummer 1751
Brasilianskt kaffe utmärker sig genom sin särskilt milda smak. Våra experter väljer endast det bästa kaffet för Brazil Mild – Tchibo Arabica. Det här kaffet mognar i Brasiliens soliga regioner på höjder upp till 1000 meter. Här växer ett alldeles särskilt milt kaffe, i ett balanserat och jämnt klimat med stabila temperaturer, i näringsrika, tegelröda lateritjordar. Njut av detta noga utvalda kaffe med lätta inslag av nöt.

Som naturprodukt påverkas färskt kaffe av svängningar i årstiderna och tillgängligheten därefter. Därför kombinerar vi Brazil Mild med färsk Arabica från utvalda odlingsområden i Latinamerika, som motsvarar den karakteristiska brasilianska smakprofilen, för att kunna erbjuda samma omisskännliga och harmoniska arom året runt.

Produktinformation

Innehåll: 2 x 250 g Rostat och malet kaffe
Förpackat i en skyddande atmosfär/vakuumförpackad.
Förvaras på en sval, mörk och torr plats.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D-22297 Hamburg

Observera

Priserna gäller uteslutande beställningar online.
Vårt levererade kaffe får endast säljas vidare tillagat.
Varje skörd som väljs ut för Privat Kaffee genomgår vår enskilda och aromförädlande rostning. Bara så kan den enastående karaktären av dess härkomst utvecklas fulländat och ge varje Privat Kaffee dess särskilda smak.
Lagom mängd kaffe per kopp är 6-8 g (ett struket kaffemått).
För att skydda vårt kaffes fina arom från syre, fukt och ljus förpackar vi malt kaffe uteslutande i 2 x 250 g aromförpackningar. Medan du njuter av den ena förpackningen hålls den andra sluten och så bevaras den färska aromen. Förvara helst öppen förpackning svalt, torrt och lufttätt, t ex i en kaffeburk.
Bästa Arabica-kvalitet uppstår bara under optimala förutsättningar. För att kunna erbjuda dig denna utsökta kvalitet även i framtiden, stödjer vi farmar som är certifierade av Rainforest Alliance för vårt kaffe Brazil Mild. I samarbete med den oberoende miljöorganisationen Rainforest Alliance stödjer vi den hållbara förbättringen av levnadsförhållandena för människor och bevarandet av naturen i vårt kaffes ursprungsländer. www.rainforest-alliance.org Dessutom stödjer vi genom egna projekt kaffefarmar och deras familjer i odlingsområdena som t ex Kenya, Guatemala och Colombia. Så hjälper vi bl a bönder att få tillgång till dricksvatten vid Mount Kenya.

Ordernummer:

1751

Möjliga leveransadresser:

  • Faktureringsadress
  • Avvikande leveransadress
  • Adress i utlandet
  • Postombud eller utlämningsställe

Returer:

Vi ger 30 dagars returrätt. Inom denna period kan du returnera de inköpta varorna utan att ange något skäl och få pengarna tillbaka eller byta till annan vara utan kostnad. Mer information om returrätten finns i våra allmänna villkor.