×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng

Filterkaffe

Våra goda favoriter för varje dag

Vi rekommenderar följande tillredningsmetoder

Kaffebryggare
Kaffepress
Pour over
Filterhållare
100 % ekologisk odling

Tchibos nya BIO KAFFE

 
Kärlek till naturen som man känner på smaken – för en sann smakupplevelse i din kopp.
Intensitet:36
från57kr
kr/kg 228
Snabbvy

Limited Editions

Vår jubiläumsraritet »Kahawa Kenya«

Med vår raritet N° 5 »Kahawa Kenya« kan du dyka in i Östafrikas smak och njuta av en
enastående smak av fruktiga aromer av svarta vinbär.

Med vår raritet N° 4 »Nicaragua Madriz« upplever du Centralamerikas smaker.
 
Tyvärr slutsåld
Komplex karaktär med fruktiga noter av svarta vinbär
Intensitet:56
från119kr
kr/kg 238
 
Tyvärr slutsåld
aromatiskt, sötaktig karaktär med klanger av kola och rostade nötter
Intensitet:36
från119kr
kr/kg 238

Hela världen med Privat Kaffe

Res en gång runt jorden med våra kaffesorter från Privat Kaffe – och upplev den stora mångfalden av kaffesmaker: nötig i Brasilien eller chokladaktig i Guatemala. Beställ online nu.

Våra klassiska filterkaffen

Upptäck filerkaffe för alla smaker – från bästsäljaren Feine Milde till den kraftiga och eleganta FOR BLACK 'N WHITE.

Trendigt:

Ljusrostat kaffe

Den lätt fruktiga aromen och den milda smaken gör det ljusrostade kaffet så populärt.
Blonde Roast är den fina och kultiverade bland våra filterkaffen.
 
  • Blonde Roast – 250 g hela bönor
Ljust. Mjukt. Annorlunda.
Intensitet:26
59kr
55kr
kr/100g 22
Snabbvy
En Fruity Coffee Cold Brew tillrett med Blonde Roast kaffe i kaffepress, dekorerat med ett hallonspett

Tillagningstid: ca 10 minuter
Vilotid: ca 8 timmar
Redskap: kaffekvarn eller färdigmalet kaffe, kaffepress, träspett, skärbräda, kniv, 2 glas (à 3 dl), mortelstöt av trä

Ingredienser för 2 portioner:

  • 20 g Tchibo Blonde Roast
  • 12 g fruktte
  • 3 dl vattten
  • 3 ekologiska limefrukter
  • 2 msk brunt socker
  • isbitar
  • 4 dl tonic water
  • Topping: 6 hallon och 4 myntakvistar

Tillredning:

  1. Cold Brew: Mal kaffet grovt och häll i en kaffepress. Fyll på te och vatten, täck över och låt dra i kylskåp i ca 8 timmar.
  2. Topping: Rensa hallonen och trä på vardera 3 stycken på träspett. Skölj myntan och skaka den torr.
  3. Skölj av limefrukterna med varmt vatten och torka, dela dem i åtta bitar och dela upp i glasen tilsammans med sockret. Krossa sedan med en mortelstöt.
  4. Tryck ned filtret i kaffepressen. Fyll glasen med isbitar och tillsätt Cold Brew. Fyll på tonic water och rör försiktigt om med en sked. Dekorera med hallon och mynta och servera.
Receptvideo: Irish Coffee

Tillagningstid: ca 15 minuter
Redskap: t.ex. Bodum® Pour Over, skål, elvisp, 2 glas (à ca 2 dl)

Ingredienser för 2 portioner:

  • 2 dl Tchibo Privat Kaffee Latin Grande
  • 2 tsk mörk sirap
  • 8 cl Irish whiskey
  • 1 dl grädde (30 % fett)

Tillredning:

  1. Tillaga Tchibo Privat Kaffee som filterkaffe, till exempel med Bodum® Pour Over. Vispa grädden tills den är krämig.
  2. Skölj ur glasen med varmt vatten och torka lätt. Häll upp sirapen och whiskeyn i glasen, rör om och fyll på med Tchibo Privat Kaffee. Fördela grädden på kaffet och servera.
Tips: Att skölja ur glasen med varmt vatten hindrar att de svalnar för fort.