Stäng

Lek i sikte!

Leksaker & hållbara baby- och barnkläder

Våra favoriter

Åh, vad gulligt

Babykläder för flickor & pojkar

Så här kan ett klädesplagg spara vatten:

När man odlar bomull ekologiskt används uteslutande naturligt gödsel och växtskyddsmedel. Det bevarar jordarnas fruktbarhet, skyddar människornas hälsa och sparar vatten – omräknat hela 257 liter per barn-t-shirt. Förresten: 100 % av bomullen som används till våra baby- och barnkläder kommer från ekologiska odlingar.

Sov så sött!

Pyjamasar & baby-sovsäckar

Regnväder? Inga problem!

Hållbart skydd för små vattenpölsfantaster

Den nya regnklädeskollektionen kommer med en miljövänlig ecorepel-impregnering – fri från perflourerade ämnen och PFC. Vattenavvisande, ekologisk och tåls att tvätta. På så vis håller barnen sig torra, även när det spöregnar!

Storstilade små barn

Snygga kläder för flickor & pojkar

Ekologisk bomull gör mycket till:

Ekologisk odling skyddar naturen, är skonsam mot jorden, minskar vattenförbrukningen och bidrar på så vis till att vi även i framtiden kan bedriva jordbruk. Det är inte bara viktigt för oss, utan också för de allra minsta – nästa generation.

Sött undertill

Undertröjor, trosor, kalsonger & strumpvaror

Eko, eko, GOTS:

I produkter med GOTS-märkning finns – som hos eko-märkta varor – bomull från ekologisk odling. Utöver det har man också sett till att sociala och miljömässiga villkor uppfylls genom hela produktionskedjan. Därtill hör även att tillverkningen sker utan farliga kemikalier och andra kritiska tillsatser.

Möbler & annat till barnkammaren

Vem vill vara med och leka?

Lek & kul för ett bra humör

Kom, vi går ut!

Leksaker för utomhusskoj