Tchibo.se har lagts ner

Den aktuella utvecklingen kring Corona-viruset ställer oss alla inför helt nya utmaningar.

Även Tchibo måste möta de ekonomiska utmaningarna som Corona-krisen medför. Vi måste därför tyvärr meddela att Tchibo.se har lagts ner den 30 april 2020.

Du har naturligtvis forstatt möjligheten att kontakta oss kring reparaturer eller i garantifall även efter denna tidpunkt.

Från och med 04.05.2020 kl. 18.00 har du även möjlighet att lägga in beställningar via den tyska Tchibo-shoppen. Du hittar oss på Tchibo.de, där vi fortfarande finns där för dig och fortsätter att erbjuda dig ny inspiration. Observera att denna butik endast finns tillgänglig på tyska. Vi ber om förståelse för att vi tyvärr ej kan erbjuda en webbshop på engelska.

All annan information kring nedläggningen av vår onlinebutik Tchibo.se hittar du här:

För vidare frågor är vi självklart glada att hjälpa dig när som helst via vår tyska kundservice på service@tchibo.com.

Från och med den 04.05.2020 kl. 18.00 kan du beställa på Tchibo.de och få dina varor levererade till Sverige.
Du måste skapa ett nytt kundkonto för att göra en beställning på Tchibo.de. Detta gäller även om du redan har ett befintligt konto på Tchibo.se. Tyvärr kan ditt nuvarande kundkonto inte användas för shopping på Tchibo.de.
Fraktkostnaderna för leverans utanför Tyskland är 9,95 €. Erbjudanden kring fri frakt gäller inte för leveranser utomlands.
Vänligen kontakta vår tyska kundtjänst på service@tchibo.se. Vi behöver dina kontaktuppgifter samt betalningsreferens för att kunna skicka returetiketten. Du kan också skicka oss denna information genom vårt kontaktformulär.
Beställningar som gjorts fram till och med 30.04.2020 (kl. 18) på Tchibo.se

Naturligtvis gäller de vanliga returvillkoren.

Beställningar som gjorts från och med 04.05.2020 (kl. 18) på Tchibo.de

Vänligen kontakta vår tyska kundtjänst på service@tchibo.com. Vi behöver dina kontaktuppgifter samt betalningsreferens för att kunna skicka returetiketten. Du kan också skicka oss denna information genom vårt kontaktformulär.
Vänligen kontakta vår tyska kundservice på service@tchibo.com.
Tyvärr är det inte längre möjligt att använda den svenska appen. Vänligen sök efter Tchibo.de i din browser i din smartphone för att lägga in beställningar.
Det är inte längre möjligt att anmäla sig till nyhetsbrevet på Tchibo.se på grund av webbshoppens nedläggning.
Du betalar brutto-priset i Euro som du ser i den tyska webbshoppen. Tchibo står själv för skillnaden mellan den svenska (25 %) och tyska (19 %) momsen. Detta betyder att brutto-priset för tyska kunder är det samma som för svenska.
Nej, du behöver inte betala tullavgift när du beställer varor från Tyskland till Sverige.
Alla paket som du har beställt på Tchibo.se fram t.o.m. den 30.04.2020 kommer att levereras som vanligt. Även returprocessen är den samma som förut.
Om du i framtiden vill fortsätta att erhålla nyheter och information från Tchibo, kan du givetvis anmäla dig till det tyska nyhetsbrevet.
Ja, det är fortfarande gratis att skicka tillbaka varor för våra kunder.
Nej, tyvärr kan vi inte erbjuda det fullständiga Tchibo-sortimentet för kunder i utlandet. När du klickar på en produkt ser du information om huruvida produkten kan beställas till en adress i utlandet. Om du har valt en produkt som inte kan leveras till landet där du bor, kommer du, efter att ha angett din leveransadress, se detta som informationsfält i kassan.