×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng

Cafissimo Flavoured Edition – de olika smakerna

Upptäck espresson på nytt – med den nya Cafissimo Flavoured Summer Edition!

Varma eller med is: de två espressosorterna fyller den här sommaren med tropiska och fruktiga kaffepauser
White Choc & Coconut och White Choc & Raspberry

Perfekt som dessert en solig vårdag
Espresso Apricot och Espresso Pistachio

Beställ de båda Flavoured-sorterna i vår webbshop
Espresso Caramel och Espresso Vanilla

Espresso White Choc &
Coconut

En uttrycksfull espresso möter den naturliga smaken av vit choklad och kokosnöt.

Vårt tips: prova Espresso White Choc & Coconut med is, t.ex. som isad espresso eller latte macchiato!
Espresso White Choc & Coconut från 42 kr

Espresso White Choc &
Raspberry

En uttrycksfull espresso möter den naturliga smaken av vit choklad och hallon.

Vårt tips: prova Espresso White Choc & Raspberry med is, t.ex. som isad espresso eller latte macchiato!
Espresso White Choc & Raspberry från 42 kr

Recept

De bästa receptidéerna med
Cafissimo Flavoured Summer Edition

Iced Raspberry ESPRESSO

INGREDIENSER

  • 2–3 iskuber
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml)
  • frusna hallon (40 g)
  • eventuellt lite socker
  • som garnering: färska hallon och myntablad


TILLAGNING

  1. Purera hallonen och häll i purén i en kaffekopp.
  2. Tillsätt iskuberna och brygg 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml) i koppen.
  3. Söta eventuellt med lite socker.
  4. Garnera med färska hallon och myntablad.
Iced Chocolate Milk & RASPBERRY COFFEE

INGREDIENSER

  • 2–3 iskuber
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml)
  • 2 dl mjölk
  • 45 g vit choklad
  • som garnering: färska hallon och riven vit choklad


TILLAGNING

  1. Gör iordning chokladmjölken genom att smälta vit choklad i varm mjölk.
  2. Låt chokladmjölken svalna (i kylskåpet).
  3. Lägg iskuberna i ett latte macchiato-glas.
  4. Häll i chokladmjölken över iskuberna i glaset.
  5. Brygg 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml) i glaset.
  6. Garnera med färska hallon och riven vit choklad.
Iced Gin & RASPBERRY COFFEE (med alkohol)

INGREDIENSER

  • 3–4 iskuber
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml)
  • 4 cl gin
  • tonic
  • frusna hallon
  • som garnering: färska hallon och sugrör


TILLAGNING

  1. Lägg iskuberna och de frusna hallonen i ett cocktail- eller latte macchiato-glas.
  2. Brygg 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml) i glaset.
  3. Tillsätt ginen.
  4. Fyll på glaset med tonic efter behag.
  5. Garnera med färska hallon och ett sugrör.
Iced Coconut ESPRESSO

INGREDIENSER

  • 1–2 iskuber
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml)
  • 7 cl mjölk
  • eventuellt lite kokossirap
  • som garnering: riven kokos


TILLAGNING

  1. Lägg iskuberna i en kaffekopp.
  2. Brygg 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml) i koppen.
  3. Skumma den kalla mjölken med hjälp av din Cafissimo-mjölkskummare.
  4. Häll försiktigt över mjölkskummet på espresson.
  5. Tillsätt eventuellt lite kokossirap.
  6. Garnera med riven kokos och en bit ananas.
Iced Coco LATTE

INGREDIENSER

  • 2–3 iskuber
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml)
  • 2 dl mjölk
  • som garnering: riven kokos och riven vit choklad


TILLAGNING

  1. Lägg iskuberna i ett latte macchiato-glas.
  2. Skumma mjölken med hjälp av t.ex. din Cafissimo-maskins mjölkskummare.
  3. Häll mjölkskummet över iskuberna i glaset.
  4. Brygg 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml) i glaset.
  5. Garnera den rivna kokosen och chokladen.
White Coco COFFEE RUSSIAN (med alkohol)

INGREDIENSER

  • 2–3 iskuber
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml)
  • 3 cl vit rom eller vodka
  • eventuellt 2 cl grädde
  • som garnering: riven kokos


TILLAGNING

  1. Lägg iskuberna i ett cocktail- eller latte macchiato-glas.
  2. Tillsätt romen/vodkan.
  3. Brygg 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml) i glaset.
  4. Tillsätt eventuellt den (vispade) grädden.
  5. Garnera med riven kokos och ett sugrör.

Limited Edition

Vårlig kaffenjutning med Cafissimo Flavoured
Spring Edition

Espresso Apricot

Upptäck Espresso Apricot – en uttrycksfull espresso med fruktig ton av solmogna aprikoser.
En himmelsk njutning även som cappuccino och latte macchiato.
Espresso Apricot från 42 kr

Espresso Pistachio

Upptäck Espresso Pistachio – en aromatisk espresso med lätt nötiga nyanser av pistasch.
Alltid en njutning – med eller utan mjölk.
Espresso Pistachio från 42 kr

De bästa receptidéerna med
Cafissimo Flavoured Spring-Edition

Apricot-Mint Coffee on Ice

Ingredienser:

  • ½-1 tsk aprikos- eller persikosaftkoncentrat
  • 80-100 ml aprikosnektar
  • 4-5 färska myntablad
  • 2-3 iskuber
  • 1 kapsel Espresso Apricot


Tillagning:

  1. Häll saftkoncentratet i ett cocktail- eller kaffeglas.
  2. Häll aprikosnektarn med myntabladen och 2 iskuber i en shaker och skaka några sekunder.
  3. Häll blandningen i glaset med saftkoncentratet.
  4. Brygg 1 kapsel Espresso Apricot i en separat kopp och kyl den med lite is.
  5. Häll försiktigt i den nedkylda espresson i glaset med nektarblandningen och garnera med färsk mynta.
Café au Lait Pistachio

Ingredienser:

  • 1 kapsel Espresso Pistachio
  • 2-3 tsk rom
  • 1-2 tsk brunt socker
  • 100-120 ml mjölk
  • garnering: riven mörk choklad


Tillagning:

  1. Brygg 1 kapsel Espresso Pistachio i ett kaffeglas.
  2. Tillsätt rommen och det bruna sockret och rör ihop.
  3. Skumma mjölken med hjälp av din Cafissimo-maskins mjölkskumsfunktion eller din mjölkskummare.
  4. Häll den skummade mjölken över espresson i glaset och garnera valfritt med riven choklad eller brunt socker.
Espresso Macchiato Pistachio

Ingredienser:

  • 1 tsk söt kondensmjölk
  • ½ tsk macadamia-saftkoncentrat
  • 1 kapsel Espresso Pistachio
  • 50 ml mjölk
  • garnering: hackade pistaschnötter


Tillagning:

  1. Häll kondensmjölken i ett espressoglas och tillsätt några hackade pistaschnötter om så önskas.
  2. Tillsätt macadamia-saftkoncentratet
  3. Brygg 1 kapsel Espresso Pistachio i ett glas.
  4. Skumma mjölken med hjälp av din Cafissimo-maskins mjölkskumsfunktion eller din mjölkskummare.
  5. Garnera espresson med en mjölkskumskrona och dekorera efter behag med med hackade pistaschnötter.

Beställ online nu & prova:

  
Tyvärr slutsåld
uttrycksfull espresso med fruktig ton av solmogna aprikoser
Intensitet:56
från42kr
kr/100g 56
Tyvärr slutsåld
fint aromatisk espresso med lätt nötiga nyanser av pistasch
Intensitet:46
från42kr
kr/100g 60

FAQs Cafissimo Flavoured Editionen

De bryggs som espresso genom att trycka på espresso-knapper på din Cafissimo-maskin.
Efter bryggningen bör Cafissimo-maskinen spolas ur med en bryggning utan kaffekapsel, för att undvika att smaker förs med den efterföljande bryggningen. Fyll vattentanken, ställ en kopp i maskinen och tryck på Caffè Crema-knappen, utan att lägga i en kapsel.
Cafissimo Flavoured Summer Edition är begränsad och finns tillgänglig från och med den 17 juni 2019.
Cafissimo Flavoured Spring Edition är begränsad och finns tillgänglig så länge lagret räcker.

Vi arbetar ständigt med att utvidga vårt utbud och se till våra kunders önskemål. Håll ögonen öppna!
Flavoured Edition passar alla som gillar aromatiserat kaffe, eller dem som helt enkelt vill prova något nytt. Man kan dricka sorterna i olika sammanhang, t ex som efterrätt, fika eller som start på dagen.
Våra Cafissimo Flavoured Edition-sorter innehåller uteslutande 100 % rostat och malet Arabica-kaffe och naturliga aromer. De innehåller inget tillsatt socker, inget sötningsmedel och inget mjölkpulver.
Ja, kaffet är 100 % hållbart och kommer från farmar som är Rainforest Alliance CertifiedTM.