×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng

Cafissimo Grand Classé »Nicaragua Madriz« - 80 kapslar

372kr
kr/100g 62
inkl. moms
  • Kan för tillfället inte beställas
  • krämig espresso med en fin, fruktig syrlighet och lätta toner av honung
  • grand classé-kvalitet
  • certifierat av Rainforest Alliance
  • limited edition: endast under begränsad tid

Cafissimo Grand Classé »Nicaragua Madriz«

Ordernummer 112572
En gång om året samlas diktare och lyriker från hela världen på poesins internationella festival i landet mellan den Pacifiska oceanen och det Karibiska havet. Inte undra på det, för Nicaragua bjuder på perfekta kulisser och inspiration till poetiska kreationer med sina mystiska, dimmiga skogar och floder, som Rio Coco.

Produktinformation

Innehåll: 80 kapslar à 7,5 g = 600 g
Intensitet: 4
Malet, rostat kaffe

Förpackat under skyddsatmosfär.
Lagra svalt, torrt och mörkt.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D-22297 Hamburg
Tchibo och kooperativet PROCAFE, som grundades 2011, har mycket gemensamt. Både Familj och Hållbarhet skriver vi med stor bokstav. Sammanslutningen omfattar 32 farmar i San Juan del Rio Coco, som odlar bland annat särskilda varieteter som kräver mindre vatten – ett stort framsteg i tider av klimatförändringar! Så mycket passion för kaffe når till slut sin höjdpunkt i en enastående smak: den aromatiskt söta karaktären med klanger av toffee och rostade nötter gör vår nya raritet till en fest för finsmakare.
I affären har du säkert någon gång lagt märke till den gröna grodan från Rainforest Alliance, men vet du också vad den egentligen står för?

Rainforest Alliance engagerar sig för skydd av känsliga ekosystem, som djur- och växtriket, och stödjer det hållbara bruket av marker. Detta innebär även rättvisa levnads- och arbetsvillkor för kaffeodlarna och deras familjer.

Våra kaffeprodukter med den gröna grodan är tillverkade på ett ekologiskt och socialt ansvarsfullt sätt. Med de hållbara produkterna, som det här 100 % certifierade kaffet, sätter du något välgörande i rörelse. För andra, för miljön, men även för dig själv. Var med och bli en del av en ansvarsfull värld! Mer information på: www.tchibo.se/hallbarhet

Ordernummer:

112572

Möjliga leveransadresser:

  • Faktureringsadress
  • Avvikande leveransadress
  • Adress i utlandet
  • Postombud eller utlämningsställe

Returer:

Vi ger 30 dagars returrätt. Inom denna period kan du returnera de inköpta varorna utan att ange något skäl och få pengarna tillbaka eller byta till annan vara utan kostnad. Mer information om returrätten finns i våra allmänna villkor.