×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng

Byxshoppen

Byxor för alla tillfällen

Våra favoriter

Bengalinbyxor

Figurbetonade & superbekväma – elegant skurna med rakt ben

Bengalinbyxor

Bengalinbyxor kännetecknar sig genom sin höga andel viskos. Materialet ger lätt efter och anpassar sig perfekt till kroppsformen. Elastanandelen ger ändå formstabilitet. De är sköna att ha på sig, är lättskötta och samtidigt robusta.

Joggingbyxor

Lediga & mysiga – för oslagbar komfort

Jeans

Klassiska & oförstörliga – 5-ficksmodell möter sliten look

Jeans

Jeans består av denim, ett bomullstyg som genom en låg elastanandel får sin elasticitet. De är ytterst slitstarka och samtidigt bekväma. Jeans är en mångsidigt användbar klassiker och borde finnas i alla klädskåp.

Stretchbyxor

Lättskötta & komfortabla – för ett ledigt intryck

Treggings & jeggings

Bekväma & snygga – som en andra hud

Treggings

Treggings sitter tajt och bekvämt som ett par leggings, men ser ut som normala byxor. Treggings finns i alla möjliga looker, vilket skapar fantastiska möjligheter att kombinera dem på olika sätt.

Pixie, culotte, marlene m.m.

Trendiga & eleganta – iögonfallande snitt

Byxor med prickmönster

Mönstrade byxor, t.ex. med prickar, är sanna blickfång och ger variation i garderoben. Man kombinerar dem bäst med något lugnare, enfärgade överdelar.

Till byxorna med prickmönster

Culotte

Culottebyxor hör till byxkjolarna. Tack vare den lätt kortade modellen och det vida benet får den midjan och anklarna att framstå slankare.

Till culottebyxorna

Marlene

De eleganta marlenebyxorna har en hög midja och ett vitt, rakt ben. Denna skärning döljer smidigt eventuella problemzoner.

Till marlenebyxorna

Strumpbyxor & leggings

Passar precis & värmer – inte bara att ha undertill

Byxor för herrar

Bekväma vardagsbyxor