Stäng

Blomstertider

Sängkläder & inredning i full blom

Våra favoriter

Kryp ned i blomstern

Blommiga sängkläder, inredning & mer

Ekologisk bomull

Naturlig skönhetssömn

Bomullen till många av våra påslakanset kommer från ekologiska odlingar. Det betyder att endast naturliga medel har använts vid odlingen. Det sparar vatten, bevarar jorden och är skonsamt mot människa och miljö. Är produkten certifierad enligt Global Organic Textile Standard (GOTS) tas även extra hänsyn till sociala kriterier genom hela textilens produktionskedja.
Cotton made in Africa

En rättvis sak

"Cotton made in Africa" står för ett hållbart stöd av småbönder i subsahariska Afrika. Genom skolning förmedlas hur man kan odla bomull effektivt och miljövänligt, och därigenom sikta på en större skörd. Av egen kraft förbättras på så vis situationen för hela familjen.

Medtagbart sovkit

Sovsäck var igår. Med det här stilfulla sängsetet har du alltid täcke & kudde med dig. Praktiskt: I den kompakta förvaringspåsen håller sig allt rent under resan.
Visa sängset
 

Varifrån kommer blommotiven?

Från skiss till favoritsängkläder: Framtagna av våra designer och tecknade för hand pryder nu vackra blommotiv de nya sängkläderna från Tchibo.
Innan våra nya sängkläder förskönar ditt sovrum, har våra designer gjort utkast till de nya motiven och tecknat akvarellskisser.
Förberedning för produktionen: vid datorn redigeras och förbättras blommotiven, tills önskat resultat uppnås.

Ett hav av blommor

Färgglada tyger till badrummet

Vårkänslor

Nya outfits för sköna dagar

För de gröna fingrarna

Blommigt till trädgården & terrassen