×
För att erbjuda dig bästa möjliga shoppingupplevelse använder Tchibo cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagring av cookies. Läs mer
Stäng
Xmas Shopping

Blickfång

Förtrollande smycken & klockor för alla tillfällen

Våra favoriter

Fantastiska material

Ett litet smyckeslexikon

925-silver

925-silver

925-silver (sterlingsilver) består till 925 av 1 000 delar av rent silver. Tack vare förädlingen med rhodium får det ett stärkande skydd och bevarar sin glans.
Diamant

Diamant

En diamants kvalitet bestäms efter dess vikt (carat, eller metrisk karat), slipning, renhet och färg. Diamanterna i våra smycken har tydliga inneslutningar och gnistrar vitt, respektive lätt tonat vitt.
Schmuck mit Swarovski® Kristallen

Swarovski®-kristaller

Swarovski®-kristaller briljerar med sin perfekta slipning. Den individuella sammansättningen och ljusspelet får de halvtransparenta konstverken att blänka och stråla på ständigt nya, fascinerande sätt.
Schmuck mit Süßwasser-Zuchtperlen

Odlade sötvattenspärlor

De ger ifrån sig ett fint, mjukt skimmer – ett uttryck för en hög kvalitet, som uppstår inuti musslorna av otaliga tunna lager pärlemor.

Guld

Guld räknas till de värdefullaste ädelmetallerna. Ju högre andel finguld, desto högre är guldets värde och kvalitet. Gult, vitt eller roséguld uppstår genom en motsvarande andel silver, koppar eller palladium.
Schmuck mit Muschelkernperlen

Snäckskalspärlor

Snäckskalspärlor utformas av fint malen pärlemor från musslan. Dess glatta, jämna och perfekt runda yta utstrålar en fascinerande glans.

Solitär

En solitär är en enskilt infattad sten. Begreppet kan härledas till franskans "solitaire", vilket betyder "ensam", och betecknar alla stenar som sitter på detta sätt i smycket – om det så är en diamant eller en zirkonia.
Schmuck mit Zirkonia

Zirkonia

Zirkonian är den vackraste av alla syntetiska stenar. Dess brillians överträffas endast av den naturliga förebilden, diamanten.
Ljuvliga, magiska jul

Fira glamouröst!

Låt din stil komma till uttryck i jul – sprid glädje och kärlek under denna härliga tid tillsammans med nära och kära. Vår smyckeskollektion förtrollar både honom och henne med vackra accenter, som skänker julstämningen lite glamour.

Glitter möter glamour

Magiskt mångsidiga Swarovski®-kristaller

Glimrande till fest

Kristaller ur Swarovski® Crystal Rocks-kollektionen

Dag för dag med glans

Swarovski®-smycken i diskreta färgtoner

Moderna klassiker

Armbandsur för henne & honom

Guld & äkta ädelstenar